SHL-seura Malmö Redhawks on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen suomalaispuolustaja Teemu Kivihalmeen kanssa

Kivihalmeella, 28, on käynnissä ensimmäinen kausi Malmössä ja Ruotsissa. Hän on pelannut tällä kaudella 17 ottelua tehopistein 4+4. Hän kuitenkin loukkaantui vahvan alkukauden jälkeen marraskuun 4. päivä eikä ole pelannut sen jälkeen otteluakaan.

– Olemme erittäin iloisia Teemun jatkosta. Aikana ennen valitettavaa loukkaantumistaan ​​hän osoitti olevansa fantastisen taitava pelaaja. Hänen pelityylinsä on näyttänyt sopivan erittäin hyvin siihen, kuinka haluamme pelata kiekolla ja hänen luistelunsa todella sopii hyökkäyspelaamiseemme. Mitä tulee hänen loukkaantumiseensa, hän noudattaa kuntoutussuunnitelmaa ja toivottavasti saamme nähdä enemmän häntä tällä kaudella, sanoo Malmön urheilujohtaja Björn Liljander seuran tiedotteessa.

Kivihalme pelasi viime kaudella TPS:ssä. Sitä ennen hän kiekkoili kolme kautta AHL:ssä Toronto Marliesin riveissä ja sitä edeltävästi puolestaan kaksi kautta Kärpissä.

Malmö Redhawks

@Malmo_Redhawks
Teemu Kivihalme stannar i Malmö Redhawks! Den skridskostarke backen skrev tidigare idag på för ytterligare ett år i klubben. All information och kommentarer från Björn Liljander och Teemu själv hittar du här: malmoredhawks.com/article/4ihas7…

LUE MYÖS