Nuorten Leijonien kolmos- ja nelosketjussa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa pelannut hyökkääjä Tommi Männistö sai hehkutusta Daily Faceoff -sivuston toimittaja Steven Ellisiltä.

Männistö, 19, teki alkulohkon neljään otteluun kaksi maalia. Hän iski sekä Saksaa että Ruotsia vastaan. NHL-varausta Männistöllä ei ole, mutta Ellisin mukaan häneltä tulisi sellainen löytyä.

– Toivottavasti joku varaa Männistön, koska harvat pelaajat tekivät yhtä kovasti töitä kuin hän alkusarjan aikana. Nopeasti luisteleva, kiekkoa jahtaava laitahyökkääjä Michiganin yliopistosta teki ensimmäisen maalin, jonka Ruotsi päästi koko turnauksessa, hänen toisensa neljään otteluun. Mutta se ei ole hyökkäys joka innostaa minua, koska se ei ole hänen peliänsä. Vaan se, että hän ei koskaan luovuta ja tuo mukavasti fyysisyyttä jokaiseen vaihtoon, Ellis sanoo.

Täksi kaudeksi Männistö siirtyi Michiganin yliopistojoukkueeseen, jossa hän on viimeistellyt 15 otteluun tehopisteet 1+4. Ennen tätä kautta Männistö pelasi Tapparan U20-joukkueessa.