Sami Nikun siirtosaaga on nyt ohi. Ilves tiedotti maanantaina tehneensä Nikun kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

Niku olisi ollut kenelle tahansa huippuluokan vahvistus. Hän edusti alkukauden ajan JYPiä, jossa hän iski 37 otteluun tehopisteet 11+26=37 johtaen myös Liigan puolustajien pistepörssiä. Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela ylisti Nikua vuolaasti seuran tiedotteessa.

– Sami Niku kuuluu Liigan parhaisiin pelaajiin, ja hän tekisi jokaisesta eurooppalaisesta joukkueesta paremman tällä hetkellä. Hän on parhaassa peli-iässä oleva nykyaikainen puolustaja, joka pystyy hallitsemaan pelin tempoa sekä rytmiä omalla pelaamisellaan. Keskustelimme siirrosta JYPin, Samin sekä hänen agenttinsa kanssa, ja päästyämme yhteiseen ratkaisuun olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Samin tervetulleeksi Ilvekseen, Koskela sanoo.

Niku kertoi tiedotteessa syitä, miksi hän siirtyi Ilvekseen.

– Olen kuullut erittäin paljon hyvää Ilveksestä – täällä on loistava organisaatio, huippuolosuhteet ja hieno kaupunki. Kun kuulin, että seura on kiinnostunut minusta, ja saimme sovittua kaikki asiat eri osapuolten kesken, oli päätökseni lopulta helppo. Ilveksellä on koossa laadukas joukkue, jossa on hienoa päästä pelaamaan.

Niku liittyy Ilveksen harjoitusvahvuuteen tiistaina ja hän on edustuskelpoinen keskiviikon KalPa-Ilves-ottelussa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilves on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Sami Nikun kanssa. Liigan puolustajien pistepörssiä johtava 27-vuotias Niku liittyy Ilveksen joukkueeseen huomenna. 🔥

📝 Tiedote: ilves.com/ilves-vahvista…

#Ilves #Liiga #Tampere

LUE MYÖS