Edmonton Oilers vahvisti hankkineensa kanadalaiskonkari Corey Perryn, 38, riveihinsä. Oilersin ja Perryn välinen tuore sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan 775 000 dollaria. Perry voi tienata sen päälle vielä reilut 300 000 dollaria erilaisia bonuksia.

Perryn palkka koki huomattavan romahduksen verrattaen alkukauteen. Hän siirtyi kesällä Chicago Blackhawksiin yksivuotisella ja neljän miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Perry pelasi alkukauden aikana Blackhawksissa 16 ottelua tehoin 4+5=9, kunnes hänen sopimuksena purettiin marraskuun lopulla.

Blackhawks purki Perryn sopimuksen seuran ja NHL:m sopimussääntöjä rikkoneen epäsoveliaan käytöksen vuoksi. Perryn ja Blackhawksin työntekijän välillä sattui jonkinlainen väkikohtaus, jota Blackhawks ei ole kommentoinut. Perry pahoitteli myöhemmin käytöstään ja kertoi hakeneensa ammattiapua mielenterveyteen ja päihteiden väärinkäyttöön liittyviin ongelmiinsa.

Perryn uusi seura Oilers on NHL:n kuumin joukkue juuri nyt. Se viilettää peräti 13 ottelun voittoputkessa ja on NHL:n kuntopuntarin kärkijoukkue 25 edellisottelun otannalla.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
SIGNED ✔️

The #Oilers have signed forward Corey Perry to a one-year contract with an average annual value (AAV) of $775K plus performance bonuses. Perry will wear number 90.

#LetsGoOilers

CapFriendly

@CapFriendly
Corey Perry can earn up to $325,000 in performance bonuses:

1. $225k for 10 games played

2. $50k if EDM wins the 2nd RD of the playoffs and Perry: a) plays in 50% of RD 2 games, or b) 50% of the total of RD 1 & 2 games

3. $50k if EDM wins the 3rd RD of the playoffs and Perry:…

LUE MYÖS