Chicago Blackhawks antoi alkuviikosta potkut Corey Perrylle. Kokeneen hyökkääjän potkuista on liikkunut vaikka minkälaisia huhuja, mutta The Daily Faceoffin mukaan irtisanomisen syy saattaa olla nyt selvillä.

Sivusto uutisoi, että Perryllä olisi ollut päihtyneenä jonkinlainen välikohtaus tapahtumassa, jossa oli paikalla yrityskumppaneita sekä seuran työntekijöitä.

Daily Faceoff ei osaa kuitenkaan avata tarkemmin tapahtumien taustoja.

Tuoreimmat huhut voivat pitää paikkaansa, sillä Blackhawks tiedotti tiistaina, että Perry oli rikkonut työsopimuksesta löytyneitä kohtia, joiden tarkoituksena on edistää ammattimaista ja turvallista työympäristöä.

Potkujen myötä Perryn ura Blackhawksissa jäi todella lyhyeksi. 38-vuotias kanadalaishyökkääjä ehti esiintymään 16:ssa ottelussa tehopistein 4+5=9.