Chicago Blackhawks antoi potkut veteraanihyökkääjä Corey Perrylle. Toistaiseksi välirikon tarkemmista syistä ei ole juuri hiiskuttu julkisuuteen.

Perrykin on ollut tapaukseen liittyen hyvin hiljaa. Nyt hän on julkaissut oman lausuntonsa tapahtumista ja potkuistaan.

– Haluan vilpittömästi pyytää anteeksi koko Chicago Blackhawksin organisaatiolta, mukaan lukien omistajilta, johdolta, valmentajilta, huoltajilta, työntekijöiltä ja joukkuekavereiltani. Haluan pyytää anteeksi myös faneiltani ja perheentäni. Olen nolostunut ja olen pettänyt teidät kaikki, Perry sanoo.

– Tekojeni johdosta on ollut spekulaatiota ja huhuja. Se saa minut voimaan pahoin, miten tämä on vaikuttanut muihin ja haluan tehdä selväksi, että tämä tilanne ei liittynyt millään tavalla kehenkään joukkuekaveriini tai heidän perheenjäseniinsä. Ennen kaikkea haluan pyytää suoraan anteeksi niiltä, joihin tällä on ollut negatiivinen vaikutus ja olen pahoillani siitä lisä vaikutuksesta, jota tämä on aiheuttanut. Käytökseni oli sopimatonta ja väärin.

– Olen aloittanut työskentelyn mielenterveyden ja päihteiden väärinkäytön asiantuntijoiden kanssa keskustellakseni vaikeuksistani alkoholin kanssa ja otan tarvittavat askeleet varmistaakseni, ettei tällaista tapahdu enää ikinä. Toivon, että saan vielä kaikkien niiden luottamuksen ja kunnioituksen takaisin, jotka ovat uskoneet minuun läpi urani.