Columbus Blue Jacketsin sunnuntain vapaaehtoisissa jääharjoituksissa kuohui tunteet yli.

Columbus Dispatch -lehden toimittaja Brian Hedger raportoi harjoituksista, että Blue Jacketsin hyökkääjä Kirill Martshenko ja maalivahti Elvis Merzlikins ottivat yhteen harjoituksissa.

Hedgerin mukaan Martshenko oli kaatunut jään pintaan, jonka jälkeen Merzlikins oli luistellut tämän luo tuohtuneena ja vaihtanut muutaman sanan. Kaksikko oli nopeasti naamatusten kiistelemässä jostain asiasta. Riita yltyi lopulta tönimiseksi. Tilanne rauhoittui, kun tulokashyökkääjä Dmitri Voronkov tuli repimään Martshenkon pois.

Hedgerin tietojen mukaan kaksikon välit ovat kuitenkin nyt kunnossa. Merzlikins oli pyytänyt tapauksen jälkeen anteeksi.

Blue Jacketsin alkukausi on lähtenyt kiusallisten kohujen saattelemana liikkeelle. Muun muassa Mike Babcockin kohupotkut, Patrik Laineen hyllytys ja Dmitri Voronkovin siirtopyyntö ovat luoneet ikävän varjon kaudelle. Kaiken lisäksi Blue Jackets on 26 pelatun ottelun jälkeen itäisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla.