Chicago Blackhaws lähetti myöhään tiistaina kanadaishyökkääjä Corey Perryn, 38, NHL:n siirtolistalle sopimuksen purkamisen takia.

Perryn todettiin Blackhawksin sisäisissä tutkimuksissa syylliseksi epäsoveliaaseen käytökseen, joka rikkoi seuran ja NHL:n sopimussääntöjä, joiden tarkoituksena on varmistaa turvallinen työympäristö kaikille. Perry oli sivussa Blackhawksin toiminnasta tutkimusten ajan.

Blackhawksin GM Kyle Davidson astui keskiviikkona lehdistön eteen purkamaan massiivista kohusoppaa. Davidsonin mukaan Perryn potkut johtuivat tapahtumasta työpaikalla ja seura sai tietää asiasta kesken vierasreissun.

Perryn tapauksesta levisi nopeasti sosiaaliseen mediaan äärimmäisen villejä huhuja, jotka Davidson halusi tyrmätä seinään jyrkästi.

– Haluan olla hyvin selvä, että tähän tapaukseen ei liity pelaajia tai heidän perheitään. Kaikki muu on täysin väärää tietoa ja suoraan sanottuna vastenmielistä, Davidson jyrähti.

Davidsonin mukaan Blackhawksin pelaajat eivät myöskään olleet tietoisia tapauksesta.

ESPN:n tuoreiden tietojen mukaan Perryn ja seuran työntekijän välillä oli tapahtunut jotain viime tiistaina, kun joukkue oli matkalla Columbukseen.

Perry siirtyi kesällä Blackhawksiin yksivuotisella ja neljän miljoonan dollarin palkan takaavalla sopimuksella. Joukkueen varakapteeniksi valittu Stanley Cup -mestari teki pelaamassaan 16 ottelussa tehopisteet 4+5=9.