Kärpät vahvistuu mielenkiintoisella hyökkääjänimellä, kun 22-vuotias Noel Gunler liittyy seuraan loppukauden kattavalla lainasopimuksella.

Carolina Hurricanesin sopimuspelaaja on Luleå Hockeyn kasvatti, joka on pelannut SHL:ää myös Brynäsin paidassa. Mies iski viime kaudella AHL:ssä 31 pelissä tehot 8+10=18.

– Olen kuullut Oulusta pelkästään hyviä asioita, ja tiedän, että siellä minulla on mahdollisuus kehittyä pelaajana. Kärppien kaltaiseen isoon seuraan siirtyminen on minusta hyvin jännittävää. Tältä kaudelta odotan paljon voittoja. Olen hyökkäävä pelaaja, joka pystyy sekä rakentamaan maalitilanteita että viimeistelemään niitä. Kentällä vahvuuksiani ovat laukaukseni ja peliälyni, Gunler kommentoi Kärppien tiedotteessa.

– Saamme Gunlerista joukkueeseemme luisteluvoimaisen, nuoren ja nälkäisen rightin laiturin. Noelilla on kova halu mennä pelaajana eteenpäin, ja hän halusi kovan haasteen itselleen. Me pystymme tarjoamaan erittäin hyvän ympäristön sekä vastuullisen roolin hänelle. Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Luulajasta kotoisin olevan pohjoisen pojan meille, urheilujohtaja Mikko Myllykoski kommentoi tiedotteessa.