Minnesota Wild on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Ryan Hartmanin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 12 miljoonaa dollaria, joten Hartman tienaa uudella sopimuksella keskimäärin neljä miljoonaa dollaria per kausi. Kyseessä on Hartmanin uran rahakkain sopimus.

29-vuotias Hartman on pelannut Wildin riveissä neljä kautta. Hän teki viime kauden 59 runkosarjaotteluun tehopisteet 15+22=37 ja viiteen pudotuspeliin tehot 2+3. Yhden kauden piste-ennätys on toissa kaudelta, jolloin hän tehtaili 82 otteluun komeat pisteet 34+31=65.

Hartman on Chicago Blackhawksin ykköskierroksen 30. varaus vuodelta 2013. Hän on pelannut NHL:ssä yhteensä 506 runkosarjaottelua (107+126=233) ja 35 pudotuspeliä (6+9=15). Wildin ja Blackhawksin lisäksi Hartman on edustanut Nashville Predatorsia sekä Philadelphia Flyersia.

Hartmanin edellinen sopimus kattaa vielä alkavan kauden. Hän tienaa sillä keskimäärin 1,7 miljoonaa dollaria. Näin ollen Hartmanin tuore sopimus starttaa vuoden kuluttua ja kattaa kauden 2026-27 loppuun.

Minnesota Wild

@mnwild
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Not to alarm anyone, but WE'VE RE-SIGNED HARTZY FOR 3️⃣ MORE YEARS!

For full details » bit.ly/3rISPTW

#mnwild