Tampereen Tappara on vahvistanut alakertaansa kokeneella Luke Witkowskilla. 33-vuotiaan yhdysvaltalaisen sopimus kattaa loppukauden.

Witkowski on pelannut koko ammattilaisuransa Pohjois-Amerikassa NHL:ssä ja AHL:ssä. Viime kaudella 188-senttinen ja 95-kiloinen puolustajajärkäle pelasi AHL:ssä Springfield Thunderbirdsin riveissä 28 ottelua tehden pisteet 0+3.

Fyysisestä pelityylistään tunnettu Witkowski on pelannut yhteensä 132 NHL-ottelua Tampa Bay Lightningin ja Detroit Red Wingsin riveissä. AHL:ssä miehelle on kertynyt lähes 350 ottelua.

– Olemme seuranneet pakkimarkkinaa jo pitkään ja nyt löysimme sopivan kaverin. Witkowski tuo joukkueeseen reilusti kokemusta ja johtajuutta, Tapparan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa kertoo tiedotteessa.

Witkowski saapuu Suomeen torstaina. Hänet nähdään tositoimissa todennäköisesti jo lauantaina KalPaa vastaan.