Calgary Flamesin ja Vancouver Canucksin viimeöisestä harjoitusottelusta kehkeytyi melkoiset murskajaiset. Flames kaatoi AHL -ja ECHL pelaajilla kamppailuun lähteneen paikallisvihollisensa rumin lukemin 10-0.

Flamesin tehomiehenä hääri 20-vuotias superlupaus Matt Coronato, joka takoi kolme maalia ja yhden syöttöpisteen.

Flamesiin vuoden 2021 varaustilaisuudessa 13. pelaajana valittu Coronato pelasi Canucks-ottelussa kakkosketjussa Nazem Kadrin ja Adam Ruzickan rinnalla. Ketju mätti ottelussa yhteensä 10 tehopistettä.

Viime kaudella yhden NHL-ottelun pelanneen Coronaton odotetaan pääsevän alkavalla sesongilla merkittävään rooliin Flamesissä. Yhdysvaltalaisen merkittävin ominaisuus on jo totisesti noteerattu Flamesin kopissa.

– Hänen laukauksensa on yksi parhaista jonka olen nähnyt, Flamesin supertähti Jonathan Huberdeau kehkutti uutta pelitoveriaan Sportsnetille.

– Joillain pelaajilla vain on luonnollinen kyky ampua kiekkoa ja hän on yksi heistä, Flamesin päävalmentaja Ryan Huska sanoi ottelun jälkeen.

Coronato on pelannut edelliset kaksi kautta Yhdysvaltojen yliopistosarjassa Harvardin joukkueessa. Viime keväänä 178-senttinen laitahyökkääjä nähtiin myös Yhdysvaltojen A-maajoukkueen riveissä MM-kisoissa. Coronato teki 10 MM-ottelussa upeat tehopisteet 5+3=8.