Toronto Maple Leafsiä nykyään edustava ja NHL:n kovimpiin tappelijoihin lukeutuva Ryan Reaves paljastaa Missin Curfew -podcastissa pelaajan, jonka kanssa tappelemista mies pelkäsi uransa alkuvuosina.

NHL:ssä 828 runkosarjapeliä pelannut ja niissä yli 1000 jäähyminuuttia kerännyt 36-vuotias Reaves muistelee toisen pelivuotensa tappelun Brian McGrattanin kanssa olleen paitsi pelottava, myös herättävä kokemus.

– Tappelin Big Ernin (McGrattan) kanssa – enkä ollut suunnitellut sitä etukäteen. Olimme 2-0-häviöllä ottelun alussa ja ajattelin, että minun on tapeltava hänen kanssaan, se on työni. En sano voittaneeni sitä tappelua, koska jäähyaitiossa minulla oli 3-4 golfpallon kokoista kuhmua otsassani enkä pystynyt liikuttamaan nenääni…

– Muistan katsoneeni häntä (tappelun jälkeen). Hänen silmänympäryksensä vuosivat verta. Hän ikään kuin katsoi minua tyyliin ”Kuka v*ttu tuo kaveri on?”. Hän ei pelannut useaan viikkoon tappelun jälkeen, mutta hän oli se, jota vastaan pelkäsin tapella. Toisaalta hän oli myös se kaveri, jonka kanssa tapeltuani tajusin, että ehkä olen hieman kovempi kuin mitä aiemmin ajattelinkaan, Reaves kertaa hurjaa tappeluaan.

Voit katsoa Reaves ja McGrattanin brutaalin raskaan sarjan myllyn täältä.