Suomalaispuolustaja Henri Auvinen on löytänyt ensi kaudeksi itselleen uuden pelipaikan. Hän jatkaa uraansa monikansallisessa AlpsHL-sarjassa itävaltalaisseura EC Bregenzerwaldin riveissä.

Viime kaudella 30-vuotias Auvinen pelasi alkukaudesta Mestiksessä KeuPa HT:ssä 22 ottelua pistein 1+4. Hän siirtyi loppukaudeksi Ranskan pääsarjaan Bordeauxin riveihin, jossa hän ehti pelaamaan kuusi runkosarjaottelua tehoin 0+1 ja neljä pudotuspeliä pisteittä.

Auvinen on uransa varrella vaihtanut joukkuetta hyvin tiuhaan tahtiin varsinkin viime kausien aikana. Yhdeksän edelliskauden aikana mies on kiekkoillut Liigassa, Mestiksessä, II-divisioonassa, Ruotsissa, Ranskassa, Puolassa ja Tanskassa. Tuolla ajanjaksolla Auvinen on edustanut peräti 16 eri seuraa.

Liiga-urallaan Auvinen on pelannut yhteensä 137 runkosarjaottelua tehopistein 3+5 ja seitsemän pudotuspeliä ilman pisteitä. Hän on edustanut JYPiä, HPK:ta sekä Jukureita. Auvinen voitti Suomen mestaruuden JYPissä keväällä 2012.