Tshekkihyökkääjä Dominik Simon jatkaa pelejään kotimaansa pääsarjassa. Hän on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen HC Motor Ceske Budejovicen kanssa.

29-vuotias Simon jätti NHL-kaukalot taakseen ja palasi viime kaudeksi takaisin kotimaahansa. Hän pelasi viime kaudella kasvattajaseurassaan HC Sparta Prahassa. Simon kirjautti 22 pelaamaansa otteluun pisteet 2+1.

Ennen viime kautta Simon kiekkoili Pohjois-Amerikassa seitsemän kautta. Sinä aikana hän pelasi NHL:ssä kaikkiaan 256 runkosarjaottelua (22+55=77) sekä 12 pudotuspeliä (0+4). Hän edusti Pittsburgh Penguinsia, Calgary Flamesia sekä Anaheim Ducksia.

Banes Motor České Budějovice

@HC_Motor
Podepsáno! 🖊 Účastník 3 světových šampionátů se zkušenostmi ze 7 sezon v NHL Dominik Simon je hráčem Motoru. Ať se daří, Dominiku 🍀

hcmotor.cz/clanek.asp?id=…