NHL:n siirtomarkkinoiden kesän suurin maalivahtinimi lienee Winnipeg Jetsistä pois usean muun tähtipelaajan tavoin haluava Connor Hellebuyck.

Tähtivahti on jo kieltäytynyt jatkamasta seurassa ensi kesänä päättyvän sopimuksensa rauetessa, mikä pakottaa Jetsin pelaajakaupoille, jotta se ei menettäisi 30-vuotiasta Vezina-ehdokasta toisaalle ilman siirtokorvausta.

Sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan Jets on jo käynyt neuvotteluja siirrosta ainakin New Jersey Devilsin kanssa. Valoisan tulevaisuuden omaava ja vahvan nuoren rungon rakentanut Devils olisi juuri sitä, mitä mestaruustason seuraan halajava Hellebuyck on kertonut hakevansa.

LeBrun paljastaa Hellebuyckin olevan valmis pitkään jatkosopimukseen Devilsin kanssa siinä tapauksessa, että Jets kauppaisi miehen Newarkiin. Toimittajan mukaan maalivahdin palkkapyyntö kautta kohti on muhkeat 9,5 miljoonaa dollaria. Hellebuyckin nykyinen diili takaa miehelle reilun 6,1 miljoonan taalan vuositulot.