NHL:n kesämarkkinat ovat totutusti jättimäisten treidihuhujen kulta-aikaa, eikä sellaisilta olla vältytty tänäkään vuonna.

Suositun Spittin’ Chiclets -podcastin juontaja, ex-NHL-peluri Paul Bissonnette pudottaa nyt melkoisen huhupommin väittäessään Florida Panthersin GM Bill Ziton olevan tänäkin kesänä valmis jättimäisiin peliliikkeisiin. Bissonnetten mukaan Zito harkitsisi jopa kapteeni Aleksander Barkovin kauppaamista Ottawa Senatorsiin vaihdossa Brady Tkachukiin, jonka veljen Mathew Tkachukin Zito hankki viime kesän suurimmassa pelaajakaupassa Calgary Flamesistä.

– Tämä on jotain mitä olen kuullut. Potentiaalinen Bradyn ja Mathew’n paluu yhteen. Barkov olisi kaveri, joka lähtisi toiseen suuntaan, Bissonnette lataa.

Vaikka huhu kuulostaa todella kaukaa haetulta, on muistettava GM Ziton näyttäneen jo aiemmin rohkeutensa liittyen jättimäisiin pelaajakauppoihin. Viime kesällä täräytetty seuraikoni Jonathan Huberdeaun sekä Panthersin pitkäaikaisen luottopuolustaja MacKenzie Weegarin treidi Calgaryyn oli silloinkin jotain, mitä kiekkomaailman ei osannut aiemmin odottaa.

Senatorsin kapteenina toimiva Brady Tkachuk iski päättyneellä kaudella 82 pelissä huipputehot 35+48=83. 23-vuotiaan laitahyökkääjän 8,2 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kesällä 2028.

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
Rumor Boys at it again👀

Tkachuk brothers reunion in Florida ☀️🌴

📺: youtu.be/3MDOT3MIjkw