TAMPERE. Hyökkääjä Waltteri Merelä teki debyyttinsä MM-kisatasolla perjantaina, kun Suomi kukisti Unkarin maalein 7-1.

Nelosketjussa pelannut Merelä oli ottelun jälkeen tyytyväinen mies. Joukkueen peli näytti kolmannessa erässä hyvältä, kun Unkarin maali pöllysi peräti viisi kertaa.

– Tultiin päätöserään vähän eri ilmeellä. Peli rentoutui siitä kolmannesta maalista. Pelattiin kyllä todella hyvä kolmas erä. Kaikki lyötiin kyllä likoon, mutta eivät nämä pelit koskaan helppoja ole. Unkarilla oli hyviä pelaajia ja he olivat vahvoja kamppailemaan, Merelä kertoi ottelun jälkeen.

Tappara-hyökkääjä onnistui ottelussa myös heti maalinteossa. Merelälle osuma oli erityinen, sillä se syntyi MM-debyytissä, kotikisoissa ja vieläpä kotiareenalla.

– Tuntui hienolta! Kyllä täällä on aina hienoa tehdä maali. Ei tule kuitenkaan enää toiste tehtyä ensimmäistä MM-kisamaalia. Eikä sitä nuorena poikana osannut ehkä edes ajatella, että pelaisi joskus täällä, Merelä kommentoi.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen