Ruotsalainen Hockeysverige-nettisivusto perehtyi tiistain jutussaan Toronto Maple Leafsin William Nylanderin ja Timothy Liljegrenin mahdolliseen MM-kisamatkaan.

Pelaajat ovat ruotsalaislähteiden mukaan tulossa NHL:stä Tampereelle. Ruotsin päävalmentaja Sam Hallam kommentoi kysymyksiä hyökkääjän ja pakin kuvioista varsin ympäripyöreästi.

– Kyse ei ole vain tavaroiden pakkaamisesta ja lähtemisestä, Hallam sanoi Hockeysverigelle ensiksi.

Hän antoi kommentteja tiistaina mediatapaamisessa.

– Olen ollut tässä mixed zonella (toimittajien ja haastateltavien tapaamispaikka) puolisen tuntia, joten tänä aikana on tietysti voinut tapahtua jotakin.

Ruotsin joukkueessa on tilaa enää kahdelle vahvistukselle. Hallamin mukaan vahvistuksia odotellessa on oltava kärsivällinen.

– On sellaisia ”lähtemiskokouksia”, lääketieteellisiä arviointeja ja muita juttuja ennen kuin nämä asiat voivat muuttua konkretiaksi.

– Työskentelemme täällä olevien pelaajien kanssa. Olen sanonut alusta asti, että mielestäni täällä oleva joukkueemme on tarpeeksi hyvä voidakseen pelata kullasta.

Hyökkääjä Nylander iski Torontolle päättyneellä NHL-kaudella yhteensä 93 pelissä tehot 44+53=97, pakki Liljegrenin saldo oli 72 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa 6+12=18.

Tre Kronor jatkaa pelejään helatorstaina Unkaria vastaan. Sinikeltaiset ovat voittaneet kaikki kolme matsiaan.