Jääkiekon MM-kisoissa 2023 ottelut näkyvät maksullisilla C More -kanavilla sekä C Moren suoratoistopalvelussa.

Leijonien ottelut lähetetään maksuttomalta MTV3-kanavalta. Suomalaisten fanien piirissä porua jo viime vuonna aiheutti kuitenkin se, että Maikkari ei näyttänyt kyseisiä matseja ilmaiseksi netin kautta.

Mikä siis avuksi, jos haluat katsoa Leijonien ottelut vapaasti esimerkiksi matkapuhelimellasi tai haluat jännätä muiden joukkueiden pelejä ilmaiseksi?

Kansainvälinen jääkiekkoliitto striimaa MM-turnauksen kaikki ottelut ilmaiseksi Youtube-kanavallaan. Matseissa on kuitenkin geo-blokeeraus eli tietyistä maista – esimerkiksi Suomesta – et pääse otteluita katsomaan.

Ratkaisu: Vaihtamalla matkapuhelimesi tai tablettisi IP-osoitteen pääset näihin virallisiin ilmaisiin livestriimeihin käsiksi!

NordVPN tarjoaa sinulle turvallisen ja helpon tavan vaihtaa IP-osoitteesi ja sitä kautta katsoa kaikki MM-ottelut ilmaiseksi virallisen livestriimin kautta. NordVPN-palvelun kautta saat myös ”rahat takaisin”-takuun: Mikäli et ole palveluun tyytyväinen, ilmoita siitä heille 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin.

Katso kaikki MM-ottelut ilmaiseksi näin:

1. Siirry NordVPN:n sivulle TÄSTÄ.
2. Tilaa turvallinen ja helppo VPN-palvelu 30 päivän ”rahat takaisin”-takuulla.
3. Vaihda matkapuhelimeesi tai tablettiisi toisen maan IP-osoite (suositeltuja maita Islanti, Portugali, Kreikka ja Romania).
4. Katso kaikki jääkiekon MM-ottelut ilmaiseksi kansainvälisen jääkiekkoliiton viralliselta Youtube-kanavalta eli tästä.

LUE MYÖS