Kiekko-Espoon tähtipuolustaja Aleksi Matinmikko siirtyy ensi kaudeksi Porin Ässiin. 23-vuotiaan oululaisen Liiga-sopimus on yksivuotinen.

Matinmikolla on takana sensaatiomainen kausi Mestiksessä. Kiekko-Laserin kasvatti takoi 42 runkosarjaottelussa jäätävät tehopisteet 13+40=53. Pudotuspeleissä 180-senttinen puolustaja kirjasi 16 ottelussa pisteet 8+4=12. Kiekko-Espoo voitti kauden päätteeksi Mestiksen mestaruuden.

– Aleksi Matinmikko oli mielestämme Mestiksen paras pelaaja ja on hienoa saada hänet takaisin Poriin. Joskus pelaajan kannattaa ottaa askel taaksepäin, jotta pääsee kaksi eteenpäin ja tilanne on juuri tämä ”Alen” suhteen. Hänellä on kaikki huippu-urheilijan ominaisuudet lyödä läpi myös Liigatasolla, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen sanoi seuran tiedotteessa.

Matinmikko pelasi Ässissä vuosien 2019-22 aikana yhteensä 59 ottelua. Sen lisäksi hän on pelannut TPS:ssä viisi ottelua lainalla.

Porin Ässät

@PorinAssat
Mestiksessä ennätystehokkaan kauden pelannut Aleksi Matinmikko takaisin Ässiin.

"Mestiksen paras pelaaja ja on hienoa saada hänet takaisin Poriin. Hänellä on kaikki huippu-urheilijan ominaisuudet lyödä läpi myös Liigatasolla."

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga #Mestis