Lukko tiedotti perjantaina neljästä pelaajasopimuksesta. Se on tehnyt kaksivuotiset sopimukset ruotsalaisten kaksoisveljesten, Ponthus ja Pathrik Westerholmin, kanssa. Raumalle siirtyy myöskin kanadalaismaalivahti Samuel Harvey, jonka kanssa Lukko solmi yksivuotisen sopimuksen. Lisäksi Lukko on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Kim Niemisen kanssa.

31-vuotiaat Westerholmit tekevät paluun Liiga-kentille, nimittäin he edustivat Lukkoa myös kaudella 2019-2020. Tuolloin Ponthus pelasi 59 ottelua tehopistein 23+19=42 ja Pathrik 52 peliä pistein 14+23=37. Viimeiset kolme kautta Westerholmit pelasivat SHL:ssä Malmö Redhawksin riveissä.

25-vuotias Harvey edusti kuluneella kaudella monikansallisessa IceHL-sarjassa pelaavaa italialaisseura HC Bolzanoa. Hän pelasi 34 runkosarjaottelua (92,2%, 2,06) sekä 19 pudotuspeliä (93,6%, 1,65). Kyseinen kausi oli Harveylle ensimmäinen Euroopan kaukaloissa. Aiemmalla urallaan hän on pelannut muun muassa 14 AHL-ottelua.

21-vuotiaalla Niemisellä on takanaan ensimmäinen kausi Lukossa. Hän pelasi runkosarjassa 40 ottelua pistein 2+4 sekä kaksi pudotuspeliä tehoitta.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
🌟 Samuel Harvey ja Westerholmin veljekset Lukkoon – Niemiselle kahden vuoden jatkopahvi! 🌟

Uutiseen ⬇️
raumanlukko.fi/uutiset/samuel…

#Lukko #Liiga