Leijonat hävisi MM-kisoissa Ruotsille maanantaina voittomaalikilpailun jälkeen numeroin 1-2.

Pelin jälkeen Ruotsin puolustaja Rasmus Sandin irvaili suomalaisvahti Emil Larmille ankarasti Aftonbladetin haastattelussa.

– Voittolaukauskilpailua oli hauska katsoa. Rangaistuslaukausten laukojamme näyttivät lukevan Larmia helposti. Istuimme penkillä ja naureskelimme jokaisen maalin jälkeen. Se näytti todella helpolta. Jopa niin helpolta, että minäkin olisin saattanut tehdä maalin hänelle, Sandin tokaisi.

Sandinin kommentit kantautuivat myöhemmin myöskin Larmin korviin. Hän latasi viileästi ruotsalaispakille takaisin toteamalla, että pilkka yleensä sattuu omaan nilkkaan.

– Ei noilla kommenteilla ikinä ole omaan pussiin pelattu, ne kääntyvät aina muiden pussiin. Eiköhän sieltä tule kommenttia joukkueen sisältä niiltä pelaajilta, joilla on kokemusta voittamisesta, Larmi sanoi tiistaina Leijonien harjoitusten jälkeen Ilta-Sanomille.

Larmin mukaan Suomen joukkueesta kukaan ei lähtisi mukaan samaan, mitä Sandinin suusta kuultiin.

– Jos meiltä lähtee joku tuolle linjalle, niin ainakin täällä olisi kokeneita pelaajia, jotka pystyisivät panemaan vastaan.

Larmi jätti Sandinin kommentit kuitenkin omaan arvoonsa, niin kuin toki pitääkin.

– Minulle on ihan sama, mitä he siellä puhuvat. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Ruotsi-ottelussa Larmi torjui 25 kiekkoa. Hän päästi varsinaisella peliajalla yhden maalin ja rankkareissa hänet ohitettiin kolme kertaa.