Leijonien apuvalmentaja Mikko Manner on osallistunut Vaasan Sportin osakeantiin. Sport kertoo Mannerin sijoittaneen seuraan ”merkittävällä panostuksella”.

Manner kertoi Vaasan Sportin verkkosivuilla, miksi päätyi laittamaan rahansa seuraan kiinni.

– Tutustuin Vaasan Sportin uuteen kehitysstrategiaan ja keskustelin siitä myös Filip Riskan ja Oskar Osalan kanssa. Vaasan ja alueen junioritoiminnan kehittäminen on mielestäni todella tärkeä asia ja olen varma, että Filip ja Oskar saavat koottua sellaisen ryhmän, joka pystyy tuottamaan näkyvää tulosta tulevina vuosina. Minäkin haastan nyt samalla alueen kiekkoihmisiä osallistumaan osakeantiin ja tulemaan mukaan kehittämään Vaasan Sportin toimintaa, Mikko Manner kommentoi Sportin verkkosivuilla.

Kaksi viime kautta Manner on valmentanut SHL-seura Brynäsiä. Hänen osaltaan kausi päättyi jo maaliskuussa, kun seura antoi Mannerille potkut.