Calgary Flamesin kausi on ollut toistaiseksi pettymys, sillä suurin odotuksin kauteen lähtenyt joukkue on kymmenen ottelua ennen runkosarjan päätöstä neljän pisteen takamatkalla taistelussa viimeisestä playoff-paikasta. Mediahuhujen mukaan taaperruksella on ollut rajut seuraukset joukkueen yhteishenkeen.

— Olen kuullut Nazem Kadrin puhuvan hyvin avoimesti Calgaryssä tapahtuvista asioista ja siitä, miksi he eivät pelaa täydellä teholla, Elliotte Friedman kertoo 32 Thoughts: The Podcastissä. Hän on ollut hyvin suorasanainen pelaajien ja valmennuksen välisestä kommunikaatiosta. Veikkaanpa että osa tuosta turhautumisesta kiehui yli lauantai-iltana.

Flames Barn Burner -podcastissä nimellä Boomer puhuva mies uskoo tilanteen olevan vielä pahempi. Hänen kuulemansa mukaan osa pelaajista on ilmaissut voimakkaasti halunsa jättää joukkue, mikäli päävalmentajana jatkaa Darryl Sutter.