Pelicans selvitti tiensä Liigan välieriin kaatamalla KalPan puolivälierissä otteluvoitoin 4-3. Lahtelaisjoukkue kohtaa välierissä Ilveksen.

KalPa-sarjassa ratkaisurooliin nousivat Pelicansin ulkomaalaistähdet. Tshekkihyökkääjä Lukas Jasek iski seitsemään otteluun tehopisteet 3+6=9 ja ruotsalaishyökkääjä Lars Bryggman viimeisteli samaan ottelumäärään pisteet 5+2=7. Jasek johtaa parhaillaan pudotuspelien pistepörssiä ja Bryggman on kolmantena.

Pistetehtailullaan Jasek ja Bryggman ylsivät lähelle Pelicansin seuraennätystä. Eniten pisteitä puolivälieräsarjassa Pelicans-paidassa on iskenyt Marko Jantunen, joka viimeisteli vuonna 2008 tehopisteet 6+3=9. Myös Jan Latvala on yltänyt yhdeksään pisteeseen vuonna 2012 (4+5). Yhdeksällä pisteellään Jasek sijoittui kyseisessä tilastossa vähemmän maaleja iskeneenä Jantusen ja Latvalan taakse kolmanneksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Liiga

@smliiga
Pelicansin Lukas Jasek johtaa playoffs-otteluiden pistepörssiä neljännesfinaalien jälkeen. Jasek ja kuvan Lars Bryggman olivat lahtelaisten kantavia voimia KalPa-sarjassa ja hipoivat tehokkuudellaan Pelicansin seuraennätyksiä.

#Liiga #PelicansFi