Sakari Manninen oli hurjassa vedossa viime yön AHL-kierroksella. Hän paukutti hattutempun, kun hänen edustamansa Henderson Silver Knights kaatoi Coachella Valley Firebirdsin 7-4 numeroin.

Manninen oli hereillä heti avauskiekon tiputtamisen jälkeen. Hän laittoi laatan häkkiin, kun peliä oli kulunut vain 16 sekuntia. Kaikki kolme maalia syntyivät, ennen kuin peli oli ehtinyt puoliväliinsä.

Kauden 44 AHL-matsissa Manninen on paukuttanuttehot 9+23=32. NHL:n puolella hän ei ole päässyt pelaamaan ainuttakaan ottelua, vaikka Vegas Golden Knightsin hyökkäys on kärsinyt useista loukkaantumisista.

Viime vuosina Manninen on ollut Suomen maajoukkueen kirkkaimpia tähtiä. Hän on johdattanut Suomen kahteen MM-kultaan ja olympiakultaan. Manninen iski Leijonien kultaisen maalin vuoden 2022 MM-finaalin jatkoajalla.

American Hockey League

@TheAHL
Sakari Manninen's second goal of #CVvsHSK (pre-hat trick): ⤵️