NHL:n kesän 2014 varaustilaisuudessa kuudentena pelaajana varattu ja sittemmin lähtöpassit taalajäiltä seksuaalirikosepäilyjen myötä saanut hyökkääjä Jake Virtanen, 26, jatkaa hölmöilyjään nyt Sveitsissä.

Kesken kauden maan kakkossarja EHC Vespiin liittynyt suomalaiset sukujuuret omaava kanukki on nyt hyllytetty nykyisestä seurastaan miehen otettua fyysisesti ja sanallisesti yhteen joukkuekaverinsa kanssa kesken ottelun.

La Matin -sivuston mukaan muut joukkueen pelaajat turhautuivat Virtasen itsekkääseen asenteeseen, mistä seurasi välikohtaus Virtasen sekä seuran konkaripelaaja Daniel Eigenmannin kanssa. Sivustolle asiaa kommentoivat lähteet kuvailivat Virtasta taitopelaajaksi, joka kuitenkin keskittyy ainoastaan omiin tehopisteisiinsä joukkueen edun sijaan. Hyökkääjää syytettiin myös jatkuvista ylipitkistä vaihdoista.

– Hänelle selän takaosassa lukeva nimi on logoa tärkeämpää, eräs pelaajista kommentoi.

EHC Vesp on nyt laittanut 21 ottelussa tehot 14+11=25 iskeneen Virtasen siirtolistalle.