Pitkäveto on jo vuosikymmeniä ollut suosittua puuhaa suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa. Siinä missä aikaisemmin pitkävedot painettiin menemään paperisilla kupongeilla, nykyään vedonlyönti on tälläkin saralla siirtynyt suurelta osin nettiin. Kiinnostus tähän pelimuotoon ei kuitenkaan näytä hiipumisen merkkejä.

Lähes jokainen onkin varmasti joskus vähintäänkin kuullut pitkävedosta. Osalle saattaa silti olla hämärän peitossa, mitä sillä tarkalleen ottaen tarkoitetaan – siksipä valotammekin asiaa tässä artikkelissa. Ota siis haltuusi pitkävedon perusteet ja nappaa lopuksi vielä taskuusi parhaat pitkävetovinkit Uhmapelaajilta!

Mitä pitkäveto käytännössä tarkoittaa?

Pitkäveto on alun perin Veikkauksen lanseeraama vedonlyöntimuoto, jonka perusperiaate on todella simppeli: tarkoituksena on veikata oikein ottelun voittaja. Yksinkertaisuutensa ansiosta pitkäveto sopiikin erinomaisesti myös aloitteleville vedonlyöjille.

Perinteisesti pitkävetokupongilta löytyvät vaihtoehdot 1 (kotivoitto), X (tasapeli) ja 2 (vierasvoitto). Tänä päivänä valinnanvaraa on monesti enemmänkin, sillä perinteisten tulosvaihtoehtojen lisäksi tarjolla voi olla myös erilaisia erikoisvetoja ja tasoituksia.

Eniten pitkävetoa pelataan muutoinkin suosituista lajeista, kuten jalkapallosta ja jääkiekosta. Nykyisin lajivalikoima on kuitenkin laaja, ja lappuja pitkävetoon voi jääkiekon ja jalkapallon lisäksi iskeä muihinkin urheilulajeihin – esports, tennis, koripallo, F1 vain muutamana esimerkkinä.

Miten pitkävetoa sitten pelataan? Kaikessa lyhykäisyydessään seuraavasti: iske vetokupongille haluamasi lopputulos ja valitse panoskoko. Tämän jälkeen näet kupongilla potentiaaliset voitot, jotka määräytyvät panoskoon ja valitsemasi vaihtoehdon kertoimien perusteella.

Halutessasi voit tässä vaiheessa vielä lisätä kupongille kohteita. Tällöin potentiaaliset voitot kasvavat, mutta samalla myös voiton todennäköisyys laskee – sillä jokaisen samalla kupongilla olevan vedon tulee osua oikeaan. Kohteita kannattaakin lisäillä vetolapulle maltilla. Kun olet tyytyväinen vetokuponkiisi, paina veto sisään ja jää jännäämään tuloksia!

Missä pitkävetoa voi pelata? 

Pitkävedosta kiinnostuneen pelaajan iloksi netistä löytyy roppakaupalla vedonlyöntisivustoja, joiden valikoimaan tämä suosittu pelimuoto kuuluu. Lukuisten eri vedonvälittäjien joukosta jokainen voi taatusti löytää juuri sen itselleen sopivan.

Veikkaus ei siis ole todellakaan ainoa vedonlyöntiyhtiö, jonka sivuilla pitkävetoa voi pelata, vaikka se tämän vedonlyöntimuodon alun perin lanseerasikin. Pitkävetoa tarjoavat myös monet ulkomaiset vedonlyöntisivustot – ja nämä itse asiassa ovatkin usein vedonlyöjän kannalta se paras vaihtoehto monestakin eri syystä.

Yksi suurimmista syistä on se, että ulkomaiset vedonvälittäjät yksinkertaisesti tarjoavat usein parhaat kertoimet pitkävetoon. Valikoimakin näillä vedonlyöntisivustoilla on monesti todella laaja, ja vetoa pääsee lyömään lajista kuin lajista. Usein saatavilla on myös erilaisia vedonlyöntibonuksia, joiden avulla pelikassastaan saa otettua maksimihyödyn irti.

Kielimuuristakaan ei tarvitse murehtia: monet ulkomaisista vedonlyöntisivustoista ovat täysin suomenkielisiä, ja tarjoavat jopa asiakaspalvelua suomeksi. Jos pelipaikakseen valitsee Euroopan talousalueella lisensoidun vedonlyöntiyhtiön, voitotkin ovat vielä kaiken lisäksi verovapaita!

Peesaa Uhmapelaajien pitkävetovihjeet ja lyö rahoiksi! 

Vaikka pitkäveto onkin teknisesti helppo vedonlyöntimuoto, otollisimpien vetokohteiden löytäminen ei ole aina aivan vaivatonta. Jos vetokohteiden valintaan kaipaa apua, kannattaa ottaa käyttöön netin pitkävetovihjeet.

Uhmapelaajat tarjoaa kätevästi yhden sivuston alle kasattuna kunkin hetken kuumimmat vetovinkit. Sivuston jatkuvasti päivittyvä kattaus pitää sisällään kasapäin ilmaisia vinkkejä niin pitkävetoon kuin muihinkin vetomuotoihin, ja myös lajien saralla valikoimaa riittää. 

Vinkit ovat Uhmapelaajien asiantuntevan tiimin huolella koostamia, ja tehdään aina parhailla kertoimilla varustettuihin kohteisiin. Vetoehdotuksen lisäksi vinkeistä löytyy kattavat perustelut, joiden kautta saat kaikki olennaiset taustatiedot vetokohteesta.

Sivustolta löydät myös pitkävetovihjeet jääkiekkoon – tarjolla on vinkkejä muun muassa Liigaan, NHL:ään ja Mestikseen. Kurkkaa siis läpi Uhmapelaajien vetovihjeet, ennen kuin isket sisään seuraavat lätkävetosi!

AVOIMET PITKÄVETOVIHJEET