New York Islanders ja Vancouver Canucks kävivät kauppaa treidissä, jolla on spekuloitu jo kuukausia. Bo Horvat, Anthony Beauvillier ja Aatu Räty joutuvat muuttamaan, mikä luonnollisesti laittaa molempien joukkueiden ketjukoostumukset uusiksi.

Daily Faceoff arvioi Horvatin olevan ykkösketjun keskellä. Laidoilla ovat sentterin paikalta siirtyvä Mathew Barzal ja Josh Bailey. Kakkosketjussa pelaavat Brock Nelson, Kyle Palmieri ja Anders Lee.

Beauvillierin arvioidaan pelaavan kakkosketjun laidassa. Aiemmin laidalla pelannut J.T. Miller on hyökkäyskolmikon keskellä ja toisena laiturina hahmotelmassa häärää Conor Garland. Ykkösketjun muodostavat Elias Pettersson, Brock Boeser ja Andrei Kuzmenko.

Rätyä ei ole Daily Faceoffin arviossa sijoitettu NHL-kokoonpanoon. AHL:ään 20-vuotiasta sentteriä ei ole lähetetty.