Eeli Tolvanen pääsi viimein uuden seuransa Seattle Krakenin kokoonpanoon maanantain vastaisena yönä joukkueen napattua 4-1-voiton New York Islandersista.

Tolvanen laulatti välittömästi maaliverkkoja tälläämällä Aatu Rädyn jäähyn aikana Krakenin 2-1-voittomaalin. 12.53 minuuttia peliaikaa saanut ja myös Krakenin kolmatta maalia vahvasti rakentamassa ollut Tolvanen pelasi ottelussa Yanni Gourden ja Oliver Björkstrandin vierellä kolmosketjussa. Nyrkin muista jäsenistä Björkstrand syötti kaksi maalia, Gourde viimeisteli yhden.

Seattle poimi Tolvasen riveihinsä ilmaiseksi siirtolistalta joulukuun puolivälissä. Suomalainen on sittemmin istunut katsomossa ennen viime yön debyyttiään. Alkukaudesta Tolvanen kiekkoili Nashville Predatorsin riveissä ja iski 13 peliin tehot 2+2.

NHL

@NHL
Eeli Tolvanen picks up his first as a member of the @SeattleKraken with this huge shot! 🦑

🇺🇸: @ESPN ➡️ spr.ly/60123P6s4
🇨🇦: @Sportsnet ➡️ spr.ly/60153P6s7 #NHLonSN