NHL:n siirtomarkkinoille on vapautunut todella houkuttava tähtinimi, kertoo Vancouver Canucksin sisäpiiritoimittaja Rick Dhaliwal.

Toimittaja paljastaa Canucksin tähtisentteri Bo Horvatin hylänneen seuran viimeisimmän sopimustarjouksen, mikä tietää kapteenin lähtöä seurasta viimeistään kesällä. Todennäköisimmin tämä tapahtuu kuitenkin jo ennen NHL:n siirtotakarajan umpeutumista.

– Canucks on tehnyt tarjouksen, jonka Horvat hylkäsi. Canucks tarjosi sen, mihin sen rahkeet riittivät. Ihmiset kysyvät, mitä he sitten tarjosivat? Veikkaan summan olleen alle kahdeksan miljoonaa kaudelta. J.T. Millerin jatkosopimuksen jälkeen seurajohto näki, ettei heillä yksinkertaisesti ole varaa palkata vielä yhtä yli kahdeksan miljoonan dollarin pelaajaa, Dhaliwal paljastaa.

Toimittajan mukaan viimeistä sopimusvuottaan pelaavan Canucks-kipparin hintalappu tulee olemaan muhkea.

– Loppupeleissä, he ottavat parhaan saamansa tarjouksen. Tuntemukseni mukaan se tulee olemaan nuori hyökkääjä, nuori puolustaja sekä korkea varausvuoro, Dhaliwal arvio.

Canucksia yhdeksättä kautta edustava Horvat, 27, sai juuri vyölleen 600 runkosarjaottelua NHL:ssä. Kuluvalla kaudella tähtisentteri on heiluttanut maaliverkkoa kuluvalla kaudella jo 20 kertaan. Otteluita hyökkääjä on pelannut 29.