Mestiksen nettisivuilla kerrottiin, että IPK:n hyökkääjä Henri Kivioja on saanut yhden ottelun lisärangaistuksen K-Vantaa-matsin tapahtumien johdosta.

Konkari taklasi vantaalaispelaajaa keskialueella kovasti, ja tuo niitti johti lauantaina ulosajoon. 36-vuotias pelaaja sai 5+20-minuuttisen rangaistuksen toisen erän lopulla.

Tällä kaudella seitsemässä pelissä kaksi maalia iskeneen iisalmelaisen kiekkoilijatarina ei ole mikään tavanomaisin.

Hän palasi Mestikseen – ja ylipäätään niin sanotuille oikeille peleille – täksi kaudeksi pelattuaan viimeksi kaudella 2018-19. Ennen kolmea välikautta Kivioja pelasi tuolla mainitulla sesongilla vain neljä matsia.

IPK kertoi kesällä tiedotteessaan, että Kivioja teki joukkueen kanssa ensiksi kuukauden mittaisen koeaikasopimuksen. Se johti lopulta vuoden mittaiseen lappuun.

– Tryout osoitti, että Kivioja pystyy edelleen pelaamaan tällä tasolla. Henkan tavaramerkit, eli hyvä fyysinen peli ja vahvat taklaukset, ovat yhä kunnossa, joukkueen GM Jarmo Ylisipola sanoi aiemmin syksyllä.

– Kirkkain mielin olen uuteen kauteen kolmen välivuoden jälkeen tulossa. Tauko ei kyllä kolmelta vuodelta tunnu, kun on pelannut korkeatasoista harrastekiekkoa Makkaralahden Ässissä tämän ajan, Kivioja puolestaan veisteli syyskuussa.