Ilves kohahdutti eilen antamalla potkut päävalmentaja Jouko Myrrälle menestyksekkään alkukauden jälkeen. Myrrä ei saanut shokkipotkujen jälkeen edes käydä hyvästelemässä joukkuettaan.

Ilves yritti paikkailla saamaansa mainehaittaa somessa. Joukkue lähetti kiitokset juuri potkut saaneelle Myrrälle.

– Kiitos Jokke. 14 vuotta Ilveksessä. U20-mestaruus 2016. 2022 Ilveksen ensimmäinen SM-mitali 21 vuoteen, Ilveksen twiitissä luetellaan.

Fanit pitivät Ilveksen sanoja tyhjinä. Somejulkaisu sai hurjaa ryöpytystä.

– Kiitoksena panoksestasi ja työstäsi Ilves-organisaation eteen, heitämme sinut keskellä päivää ulos ilman oikeutta edes kiittää ja hyvästellä vielä eilen valmentamiasi pelaajia ja annamme ymmärtää, että et ollut toivottu osa yhteisöämme. Tsemppiä jatkoon! eräs fani irvailee.

– Sellainen yritys sitten jeesusteipillä paikkailla, kun Risto ja kumppanit unohtivat voimansa tunnossa, mitä on tyyli ja arvostus. Samalla näyttäisi menevän some ja muu viestintä alas kuin se kuuluisa lehmän häntä. No tyyliä ei voi ostaa rahalla, toinen sanoo.

– Lämmittää varmasti Joken mieltä rutkasti tämä.

– ”KIITOS JOKKE” Hyi olkoon minkälaista lässytystä tämä twiitti. Hävekkää ny. Annoitte tylysti kenkää, siinä se. Ei tämmöisiä sen jälkeen.

– Ei paska pöyhimällä parane, eli ei teidän kannata enää yrittää pestä valkoiseksi sitä kuinka törkeästi kohtelitte Myrrää. Potkut on yksi asia, mutta ettette päästä valmentajaa hyvästelemään pelaajia on toinen asia.