Tampa Bay Lightning voitti Florida Panthersin 3-2 jatkoajan jälkeen Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä.

Ottelun avausmaalin pääsi viimeistelemään Lightningin supertähti Steven Stamkos ylivoimalla. Miehen alkukausi on ollut erittäin vahva: viiteen otteluun ovat syntyneet tehot 7+2. Hän johtaa parhaillaan NHL:n maalipörssiä ja löytyy pistepörssistä sijalta neljä.

Stamkos laukoi ensin ylivoimalla kertaalleen, mutta Panthersin suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen blokkasi kudin. Sen seurauksena Luostarisen maila hajosi kahteen osaan. Suomalainen lähti kesken alivoimapelin hakemaan vaihtoaitiosta uutta työkalua välittömästi, mikä myöskin koitui tylyllä tavalla joukkueen kohtaloksi. Tampalle avautui hetkellinen viidellä kolmea vastaan -tilanne hyökkäysalueella, joka päättyi Stamkosin komeaan maaliin. Poikittaissyötön osumaan tarjoili Nikita Kutsherov.

Luostarinen ei saalistanut ottelussa pisteitä. Hän on tehnyt kauden viiteen otteluun tehot 1+2.

Näet Stamkosin osuman alta tai täältä.

NHL

@NHL
Seven goals in five games... Steven Stamkos (@realstamkos91) ladies and gentlemen. 🔥

📺: @ESPNPlus ➡️ spr.ly/6180Mm2Wo