Dallas Starsin kalliit supertähdet ovat saaneet viime vuosina hurjasti kritiikkiä. Tyler Seguin ja Jamie Benn tienaavat yhteensä 19,35 miljoonaa dollaria. Silti he eivät saaneet yhdessä tehtyä edes sataa tehopistettä.

Dallasin omistaja Tom Gaglardi kommentoi kaksikon otteita Cam and Strick -podcastissa. Hän ei heittänyt tähtiään bussin alle.

– He vievät neljänneksen joukkueen palkkabudjetista, eivätkä tee tarpeeksi tehoja siihen nähden. He ovat vastuuntuntoisia kavereita, ja he tietävät sen. Odotan heidän parantavan. Tyler on ollut loukkaantuneena, eikä ole ollut täysin terveenä pitkään aikaan, Gaglardi kommentoi.

– Kun Jamie ei tee maaleja, hän tekee silti paljon asioita seuralle. Hän on johtajamme. Vaikka ihmiset sanovat, että hän ei ole sopimuksensa arvoinen, 20 seuraa haluaisi hänet, jos hän olisi saatavilla.

Gaglardin väite on melkoinen. Benn teki viime kaudella 82 ottelussa tehot 11+24=35. Hänen vuosipalkkansa on 9,5 miljoonaa dollaria.

Gaglardi muistutti myös, että joukkueen puolustusvoittoisella pelitavalla on myös oma osansa vaatimattomissa tehoissa. Seura on reagoinut tähän vaihtamalla valmennusta ensi kaudelle.