Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla eli kakkosdivisioonassa pelaava tuusulalaisjoukkue TuusKi tiedotti aiemmin tällä viikolla tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen suomalaispuolustaja Lauri Taipaluksen kanssa.

34-vuotias Taipalus aloitti menneen kauden kakkosdivisioonassa APV:n paidassa. Hän ehti pelaamaan seurassa seitsemän peliä pistein 3+2, kunnes siirtyi kesken kauden TuusKin riveihin. Hän kirjautti Tuusulassa 11 runkosarjaotteluun pisteet 0+8 sekä seitsemään pudotuspeliin tehot 2+5.

Liiga-urallaan Taipalus on edustanut JYPiä, SaiPaa, HIFK:ta sekä KalPaa. Miehen tilillä on kaikkiaan 282 pelattua runkosarjaottelua pistein 15+76=91 sekä 39 pudotuspeliä tehoin 2+8=10.

Taipalus on voittanut urallaan Liigan puolustajien syöttöpörssin. Hän tehtaili kaudella 2014-15 HIFK:n paidassa 52 otteluun kovat tehopisteet 6+27=33.