Maalivahti Noora Rätyä ei nähdä mukana elokuussa järjestettävissä naisten MM-kisoissa.

33-vuotias Räty ei ollut mukana edes MM-leirillä, joten hänen poissaolonsa ei ole minkäänlainen yllätys. Kaikesta huolimatta monet ihmiset hämmästelivät Rädyn puuttumista, jolle löytyi kuitenkin nopeasti selitys, sillä hän maalivahti päätti kommentoida asiaa itse Instagramissa.

– Puhuin keväällä pitkään puhelimessa päävalmentaja Juuso Toivolan ja mv-valmentaja Vesa Virran kanssa menneestä ja tulevasta. Rakentavat ja hyvähenkiset puhelut kahden ihmisen kanssa, joita arvostan paljon. 

– En missään vaiheessa ole tähdännyt elokuun MM-kisoihin, tai ollut edes ehdolla leiritykseen, saati sitten lopulliseen kisajoukkueeseen. On siis väärin otsikoida mediassa, että minua ei valittu joukkueeseen, kun en sinne ikinä ollut edes valittavissa, Räty kirjoitti.

Samalla maalivahti toivotti kuitenkin joukkueelle tsemppiä MM-kisoihin.