Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion kertoi TSN 1200 -radiokanavalle odottavansa, että seura pääsee jatkosopimuksiin ennen harjoitusleirin alkamista kahden rajoitetun vapaan agenttinsa kanssa. Asiasta kertoi Senatorsin sisäpiiritoimittaja Bruce Garrioch Twitter-tilillään. Kyseinen kaksikko on ruotsalaispuolustaja Erik Brännström sekä kanadalaishyökkääjä Alex Formenton.

Senatorsilla on palkkakatossaan tilaa noin 7,9 miljoonaa dollaria. 22-vuotiaat Brännström ja Formenton ovat joukkueen ainoat rajoitetut vapaat agentit vailla sopimusta ensi kaudeksi. Kaksikon tulokassopimukset umpeutuivat menneeseen kauteen.

Brännström kirjautti kuluneella kaudella 53 NHL-otteluun tehot 0+14 sekä yhdeksään AHL-otteluun pisteet 1+2 Belleville Senatorsin paidassa. Vegas Golden Knights varasi Brännströmin kesällä 2017 ykköskierroksen 15. pelaajana. NHL-urallaan nuorukainen on pelannut kaikkiaan 116 ottelua tehopistein 2+29.

Formenton mätti viime kaudella 79 NHL-otteluun tehopisteet 18+14=32. Hän on Senatorsin kesän 2017 2. kierroksen 47. varaus. Tähän mennessä Formenton on pelannut urallaan NHL:ssä 109 ottelua pistein 23+16=39.

Bruce Garrioch

@SunGarrioch
#Sens GM Pierre Dorion tells TSN 1200 he's still talking to Brannstrom and Formenton's agents. He expects both to be signed before training camp.