Juuri tuoreen jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa allekirjoittanut Patrik Laine odottaa tulevaa NHL-kautta ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin.

Neljän vuoden ja 34,8 miljoonan dollarin arvoisen diilin seuransa kanssa viikonloppuna solminut Laine otti tuoreeltaan kantaa myös supertähti Johnny Gaudreaun sopimukseen. NHL:n vapaiden markkinoiden halutuin hyökkääjä solmi yllättäen Blue Jacketsin kanssa 7-vuotisen sopimuksen.

-  En voisi olla enemmän innoissani juuri nyt. Sanoin Jarmoll (GM Jarmo Kekäläinen) ja Larsille (päävalmentaja Brad Larsenille) Johnnyn sopimuksen varmistuttua, etten usko olleeni koskaan näin innoissani jääkiekon pelaamisesta ja siitä, että voin saada mahdollisuuden pelata tämän kaltaisen kaverin kanssa, Laine intoili Columbuksen sisäpiiritoimittaja Jeff Svobodalle.

Laine itse kuuli Gaudreaun tulosta kaveriltaan, joka oli herättänyt tämän keskellä yötä uutisen tultua julki.

- Alkuun vastasin, että ”joopa joo, ei mitään mahdollisuutta”. Sitten katsoin puhelintani ja näin kaikki ne viestit. Käteni tärisivät. On niin hienoa päästä pelaamaan hänen kanssaan, Laine kertaa Espanjan lomalta käsin ensireaktioitaan Gaudreaun saapumiseen ihmetellen samalla sitä, että useat tähtipelaajat ovat halunneet aiemmin pois Columbuksesta.

– Ei ole yhtäkään paikkaa, jossa pelaisin mieluummin NHL:ssä, Laine vakuuttaa omasta puolestaan.