Koko tähänastisen uransa Florida Panthersia edustanut tähtihyökkääjä Jonathan Huberdeau ei ottanut viikonloppuna tullutta treidiään Calgary Flamesin riveihin kevyesti.

Huberdeau kaupattiin pois seurasta Matthew Tkachukin tieltä juuri, kun pitkään Panthersin kärkihyökkääjiin lukeutunut tähti oli tilanteessa, jossa tämä saattoi tosissaan tavoitella Stanley Cupia. Nyt elämä Floridan palmujen alla vaihtuu Calgaryn kylmyyteen.

– Huberdeau ei ole totisesti tyytyväinen tapaan, jolla kaikki eteni. Jatkosopimuksesta käytiin alustavia keskusteluja. Huberdeaun leiri odotti sopimustarjousta, joka ei koskaan saapunut. Seuraava puhelu tuli treidin tiimoilta, Panthersin sisäpiiritoimittaja David Dwork paljastaa.

29-vuotiaa tähtihyökkääjän tyytymättömyys Flames-siirron tiimoilta ei kuulosta hyvältä calgaryläisten kannalta katsottuna. 10 päivän sisään kaksi supertähteään, Johnny Gaudreaun sekä Tkachukin menettänyt seura saattaa menettää myös uusimman tähtihankintansa vapaille markkinoille jo ensi kesänä, jolloin viime kaudella NHL:n syöttöpörssin voittaneen Huberdeaun kuusivuotinen, 5,9 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus umpeutuu.