Minnesota Wildin ylivoimapeli viime kaudella oli heikkoa. Joukkueen ylivoimaprosentti 20,5% oli vasta koko sarjan 18. sijalla. Wildin tulisi panostaa ylivoimaansa ensi kautta ajatellen pärjätäkseen pidemmälle kuin menneellä kaudella.

Joukkueen toiseksi paras pistemies Kevin Fiala siirtyi juuri Los Angeles Kingsiin, joten sekin fakta huomioiden Wildin tulisi hankkia miehelle korvaaja. The Hockey Writers nosti artikkelissaan esille kolme pelaajaa, joihin seuran GM Bill Guerinin tulisi kohdistaa katseensa vapaiden pelaajien markkinoilla. Kyseiseen kolmikkoon kuuluvat Andre Burakovsky, Paul Stastny sekä Andrew Copp.

Colorado Avalanchen tuore Stanley Cup -voittaja Burakovsky tienasi juuri umpeutuneella kaksivuotisella sopimuksellaan 4,9 miljoonaa dollaria kaudesta. 27-vuotias ruotsalainen kirjautti 80 runkosarjaotteluun tehopisteet 22+39=61 ja 12 pudotuspeliin pisteet 3+5. Ylivoimalla Burakovsky viimeisteli 11 tehopinnaa, mutta Wildissa hänelle saattaisi aueta suurempi ylivoimavastuu verrattuna Avalancheen.

Stastnylla on ikää jo 36 vuotta, mutta siitä huolimatta hän tekee edelleen hyvää jälkeä kaukalossa. Menneellä kaudella hän iski Winnipeg Jetsissä 71 otteluun tehopisteet 21+24=45. Stastnyn edellinen yksivuotinen sopimus oli arvoltaan 3,75 miljoonaa dollaria. NHL-uransa 800 tehopisteestä Stastny on tehnyt peräti 240 ylivoimalla. Hän toisi Wildin joukkueeseen valtavasti kokemusta.

Winnipeg Jetsistä New York Rangersiin siirtorajalla hankittu Copp pelasi viime kaudella yhteensä 72 runkosarjaottelua pistein 21+32=53 sekä 20 pudotuspeliä tehoin 6+8. 27-vuotias yhdysvaltalainen tienasi edellisellä yksivuotisella sopimuksellaan 3,64 miljoonaa dollaria. Kirill Kaprizovin heilutellessa tahtipuikkoa Wildissa Copp voisi tuoda loistavaa taustatukea joukkueen ylivoimapeliin.