Ranskan maajoukkuepyssy siirtyy Suomeen! Iskenyt kovia maalimääriä Saksassa

© Kuva: Getty Images

TPS:n ensi kauden joukkueenrakennus etenee hyvää vauhtia. Nyt turkulaisseura on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Anthony Rechin, 29, kanssa.

Rech on ollut jo pitkään Ranskan MM-joukkueen vakiokasvoja. Hän on päässyt edustamaan maataan MM-tasolla viiteen kertaan.

Viimeiset viisi vuotta Rech on kiekkoillut Saksan pääsarjassa. Päättyneellä kaudella hän iski runkosarjassa 53 otteluun tehot 13+18=31. Parhaalla kaudellaan 2019-20 hän iski 20 maalia ja 44 tehopistettä.

– Saamme riveihimme monipuolisen ja hyvin liikkuvan hyökkääjän. Rech on osoittanut Saksassa maalintekokykynsä tekemällä 74 maalia viiden kauden aikana. Vyöltä löytyy myös viidet MM-kisat Ranskan paidassa, kommentoi TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.