Carolina Hurricanesin ja puolustaja Anthony DeAngelo ovat suuntaamassa todennäköisesti eri reiteille, Daily Faceoff -sivuston toimittaja Frank Seravalli raportoi.

DeAngelon viime kesänä solmima yksivuotinen ja miljoonan dollarin sopimus päättyy heinäkuun 13. päivä. 26-vuotiaasta jenkkipuolustajan NHL-oikeudet pysyvät kuitenkin Hurricanesille perustarjouksen avulla.

Seravallin mukaan Hurricanesilla ei tule riittämään palkkakatossa tilaa DeAngelon jatkosopimukselle.

– DeAngelon sopimus oli molemmille osapuolille edullinen. Hurricanes sai halvan sopimuksen kirjoilleen, kun taas DeAngelo sai uuden mahdollisuuden Rangersissa tapahtuneiden kohujen jälkeen. Hurricanesilla ei kuitenkaan tule olemaan palkkakatossa tilaa hänen jatkosopimukselleen. Joukkuetoverit ovat kuvailleet DeAngeloa ”erittäin pidettynä hahmona” pukukopissa, Seravalli taustoittaa.

DeAngelo pelasi todellisen loistavan kauden Hurricanesin paidassa. Yhdysvaltalainen kirjasi 64 ottelussa kymmenen maalia ja 51 tehopistettä.