Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers kohtaavat konferenssifinaalien toisessa ottelussa Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä kello 3:00. Otteluvoitot ovat Avalanchelle 1-0.

Avalanche on kokenut kyseisen ottelun alla takaiskun. Joukkueen ykkösvahti Darcy Kuemper ei nimittäin ole pelikuntoinen tuohon otteluun lähdettäessä.

Ylävartalovammasta kärsivä Kuemper jätti edellisen ottelun kesken toisen erän aikana. Ottelun jälkeen kantautui tieto, että Kuemper joutui poistumaan pukukoppiin, koska hänen näkönsä sumentui eikä hän nähnyt kiekkoa.

Kuemper on pelannut pudotuspeleissä kymmenessä ottelussa torjuntaprosentilla 89,7%. Runkosarjassa hän pelasi 57 ottelua prosentin ollessa 92,1%.

Joukkueen maalia vartioi seuraavassa ottelussa Pavel Francouz, joka on esiintynyt kuluvissa pudotuspeleissä maalilla kolmessa ottelussa. Torjuntaprosentti näyttää lukemaa 88,9%. Runkosarjassa Francouz pelasi 21 ottelua prosentilla 91,6%.

Luukkuvahdiksi nousee puolestaan suomalaisvahti Justus Annunen. Hän on pelannut tällä kaudella pääasiassa AHL:ssä, jossa tilille tuli 48 runkosarjaottelua ja yhdeksän pudotuspeliottelua. Hän pääsi pelaamaan uransa ensimmäiset kaksi NHL-otteluaan runkosarjan aikana ja kirjautti noissa torjuntaprosentikseen lukeman 86,3%.