Suomalaiset saattavat päästä nauttimaan jääkiekon MM-kotikisoista myös ensi keväänä.

Toimittaja Gord Miller kertoo Twitterissä, että Unkarin jääkiekkoliitto olisi vetänyt kisaisännyyttä koskeneen hakemuksensa pois. Unkari oli kiinnostunut järjestämään vuoden 2023 MM-kisat yhdessä Slovenian kanssa. Molemmat maat nousivat ensi vuodeksi MM-kisojen A-sarjaan.

Mikäli toimittajan tieto on paikkaansa pitävä, niin se merkitsee sitä, että MM-kisojen isännyys menisi Latvialle ja Suomelle, jotka järjestäisivät turnauksen yhdessä. Latvian lohkon ottelut pelattaisiin Riiassa ja Suomen lohkon ottelut Tampereella.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF ei ole vahvistanut asiaa.

MM-kisakeskustelu käy todella kuumana! Liity tästä FB-ryhmään: Jääkiekon MM-kisat 2022.

Gord Miller 🌻🇺🇦

@GMillerTSN
Breaking: The Hungarian Ice Hockey Federation has withdrawn its bid to co-host the 2023 @IIHFHockey Men’s World Championship with Slovenia. That leaves Riga/Tampere as the remaining bidder.