Toimittaja paljastaa: Suomi voi saada taas jääkiekon MM-kisat – toinen vaihtoehto teki yllätyspäätöksen

© Kuva: Pasi Mennander/Leijonat.fi

Suomalaiset saattavat päästä nauttimaan jääkiekon MM-kotikisoista myös ensi keväänä.

Toimittaja Gord Miller kertoo Twitterissä, että Unkarin jääkiekkoliitto olisi vetänyt kisaisännyyttä koskeneen hakemuksensa pois. Unkari oli kiinnostunut järjestämään vuoden 2023 MM-kisat yhdessä Slovenian kanssa. Molemmat maat nousivat ensi vuodeksi MM-kisojen A-sarjaan.

Mikäli toimittajan tieto on paikkaansa pitävä, niin se merkitsee sitä, että MM-kisojen isännyys menisi Latvialle ja Suomelle, jotka järjestäisivät turnauksen yhdessä. Latvian lohkon ottelut pelattaisiin Riiassa ja Suomen lohkon ottelut Tampereella.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF ei ole vahvistanut asiaa.

MM-kisakeskustelu käy todella kuumana! Liity tästä FB-ryhmään: Jääkiekon MM-kisat 2022.