Vaasan Sport on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen ruotsalaispuolustaja Emil Johanssonin kanssa.

26-vuotiaalla Johanssonilla on takanaan ensimmäinen kausi Sportissa ja Liigassa. Hän oli menneellä kaudella joukkueensa parhaimmistoa. 58 runkosarjaottelussa Johansson viimeisteli tehopisteet 6+19=25.

– Hienoa saada Emil jatkamaan Vaasassa. Hän oli meidän luottopuolustajamme koko viime kauden ollen plusmiinustilastossa (+4) joukkueen paras. Vahva luistelija, joka on molempiin suuntiin hyvä. Emil puolusti hyvin pystyen myös hyökkäyspäässä tekemään tulosta. Huomion arvoista on se, että miehen 25 tehopisteestä lähes kaikki syntyivät 5-5 pelissä. Lisäksi Johansson kantoi isoa vastuuta alivoimapelaamisessamme. Todella iso palanen ensi kauden joukkuetta, sanoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.

Johansson on pelannut urallaan aiemmin muun muassa SHL:ssä 230 ottelua ja AHL:ssä 124 ottelun verran.