NHL:ssä jaetaan vuosittain Ted Lindsay -palkinto pelaajalle, jonka NHL:n pelaajayhdistyksen eli NHLPA:n jäsenet äänestävät kauden parhaaksi pelaajaksi.

Kyseisen palkinnon voittajaehdokkaat ovat nyt julki. Pysti menee jollekin seuraavasta kolmikosta: Nashville Predatorsin puolustaja Roman Josi, Toronto Maple Leafsin hyökkääjä Auston Matthews tai Edmonton Oilersin hyökkääjä Connor McDavid.

Josi voitti menneellä kaudella runkosarjan puolustajien pistepörssin iskettyään 80 otteluun tehopisteet 23+73=96. Matthews vei nimiinsä puolestaan maalipörssin tehopistesaldon oltua 73 pelin jälkeen 60+46=106. McDavid voitti sen sijaan pistepörssin tehtailtuaan 80 otteluun pisteet 44+79=123.

NHLPA

@NHLPA
The NHLPA has announced the three finalists for the 2021-22 #TedLindsayAward are Roman Josi, @AM34 and @cmcdavid97.

For their outstanding regular-season campaigns, these players received the most votes from their fellow NHLPA members: ply.rs/106e412196f #NHLAwards