Tappara iski mielenkiintoisen hankinnan tiskiin: ”Mahdollisuus kasvaa yhdeksi Liigan kärkipelaajista”

© Kuva: Liiga

Tappara tiedottaa solmineensa ensi kauden kattavan sopimuksen norjalaishyökkääjä Philip Granathin kanssa.

19-vuotias kiekkolupaus siirtyy Tapparaan Ruotsin SHL:stä Rögle BK:n joukkueesta.

Frisk Askerin juniorimyllystä Ruotsiin kaudeksi 2018-19 lähtenyt Granath teki tällä kaudella SHL:ssä 40 ottelussa tehopisteet 1+1. 170-senttinen taitohyökkääjä kirjasi myös J20 Nationell -sarjassa 20 ottelussa tehot 10+17=27.

-Philip on Norjan -02-ikäluokan lahjakkaimpia pelaajia, ja hän on pelannut viimeiset neljä kautta Ruotsin huippuorganisaatioissa. Philip on erittäin luisteluvoimainen ja energinen pelaaja. Hänen työteliäs ja taisteleva peliluonne sopii hyvin Tapparan arvoihin. Pelin tuottavuutta kehittämällä Philipillä on hyvä mahdollisuus kasvaa yhdeksi Liigan kärkipelaajista, päävalmentaja Jussi Tapola kommentoi uutta hankintaa.