Nyt kannattaa olla hereillä! Jääkiekon MM-kisalippuja on tarjolla rajuun alennushintaan

© Kuva: AK Bars

Jääkiekon MM-kisoja pääsee tällä hetkellä seuraamaan paikan päälle Tampereen Nokia Arenalle isoon alehintaan.

Lippupiste tarjoaa tiettyihin otteluihin lippuja peräti puoleen hintaan. Esimerkiksi tänään (lauantaina) Tshekki-Iso-Britannia-otteluun pääsi halvimmillaan hintaan 20 euroa. Alennuksen (-50%) sai koodilla ”fanzone2022”.

Kyseinen koodi ei ole käytettävissä Leijonien otteluissa, joihin liput ovat menneet erinomaisesti kaupaksi. Moniin muihin huippukamppailuihin alennusta on kuitenkin saatavilla. Esimerkiksi sunnuntai-illan Tshekki-Ruotsi-otteluun saa lippuja 30 prosentin alennuksella.

Mikäli kiinnostuit hankkimaan liput, niin pääset lipunmyyntiin suoraan tästä.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE